واحد پردازش گرافیک و نقش اساسی آن در سیستم
با گذشت زمان و با گسترش و پیچیده شدن محاسبات ریاضی، پردازش ها و عملیات گرافیکی بر روی کامپیوترها، وجود CPU دیگر به تنهایی کارساز نبود. طراحان و تولید کنندگان سیستم های کامپیوتری لازم دیدند واحد پردازش قدرتمندتری را در سیستم های رایانه ای تعبیه کنند. این قطعه سخت افزاری همان واحد پردازش گرافیک یا جی پی یو (gpu) است.
این واحد پردازشگر با حل سریع الگوریتم های پیچیده ریاضی در استخراج بیت کوین، اتریوم و دیگر ارزهای دیجیتالی نقش مهم و موثری را ایفا کرده است. gpu ها با انجام سریع تر محاسبات پیچیده ریاضی، به یادگیری ماشین در مبحث هوش مصنوعی سرعت بخشیده اند. علاوه بر آن، تولید و رندرینگ روان و سریع بازی های ویدئویی و انیمیشن های دو بعدی و سه بعدی به کمک همین gpu های قدرتمند، امکان پذیر شده است.
سرعت و نوع جی پی یو برای انیماتورها، برنامه نویسان هوش مصنوعی یا دارندگان سیستم های ماینینگ بسیار پر اهمیت می باشد. اغلب این کاربران از عملکرد کارت گرافیک خود شکایت داشته و در انجام درست عملیات در سیستم خود دچار مشکل و اختلال می شوند.
مشخصههای مورد بررسی هنگام انتخاب GPU
GPU به عنوان عضو اصلی کارت گرافیک دربردارنده مشخصاتی است که تعیین کنندهی کارکرد و قیمت آن است. هنگام خرید کارت گرافیک، باید به مشخصات آن توجه کرد و قیمت آن نیز بر اساس این مشخصات، تعییم میشود. عدم آگاهی از این مشخصات باعث میشود کارت گرافیک با کارکرد قابل انتظار را نتوانیم به درستی انتخاب کنیم. آنها عبارتند از:
۱- هستههای پردازشی: کارت گرافیک، به مانند CPU، از تعدادی هسته تشکیل شده است. هرچه تعداد هستهها بیشتر باشد، عملکرد کارت گرافیک بهتر است.
۲- حافظه کارت گرافیک: حافظه کارت گرافیک، یکی از مشخصههای مهم است و اگر هدفتان از خرید کارت گرافیک، انجام کارهای معمولی و روزمره است، حجم ۲ تا ۴ گیگابایت کافیست ولی اگر به قصد رندرها و گیمنگ سنگین را دارید، نیاز است کارت گرافیک با حافظه بیشتری تهیه کنید.
۳- فرکانس هسته گرافیکی: فرکانس هسته گرافیکی، عبارت از سرعتی است که اجزای پردازنده، دادهها را پردازش میکند. به فرکانس هسته گرافیکی، سرعت کلاک هم میگوییم.
۴- سرعت حافظه یا پهنای باند: سرعت حافظه به سرعت انتقال دادهها میان حافظه گرافیکی و پردازنده گرافیکی اطلاق میشود. نسل تراشه و رابط حافظه از عوامل تاثیر گذار در میزان سرعت حافظه هستند.
۵- اندازه کارت گرافیکی: در هنگام خرید باید توجه ویژهای بر ابعاد کارت گرافیکی داشت. زیرا کارت گرافیکی باید داخل کیس رایانه جا گیرد.
۶- سیستم خنک کننده کارت گرافیک: تعداد و کارایی بیشتر اجزای کارت گرافیک، به معنای آن است که دستکاه گرمای بیشتری تولید میکند و به منظور دفع گرمای مناسب، نیازمند سیستم خنک کننده قدرتمندتری است.
پس در هنگام خرید به موارد مذکور در کنار سایر مشخصات نظیر تعداد و نوع پورت، توان حرارتی کارت گرافیک، کانکتورهای پاور، نرخ فریم دهی، وضوح تصویر و رزولوشن باید توجه کنیم تا بتوانیم کارت گرافیک مورد نظر خود را انتخاب کنیم.
ما در مجموعه شبیه سازان امیرکبیر با اجاره جی پی یو gpu به یاری این افراد آمده و مشکلات آنها را با صرف کمترین هزینه برطرف نموده ایم.
اجاره جی پی یو gpu و کاربردهای آن
کاربران زیادی با اجاره جی پی یو gpu قادر خواهند بود به کار خود کیفیت و سرعت بخشیده و به درآمدهای بالا دست پیدا کنند.
- تولید کنندگان انیمیشن های دو بعدی و سه بعدی و بازی های ویدئویی با اجاره جی پی یو gpu به عملکرد برنامه های گرافیکی بهبود و به پردازش پروژه های خود سرعت می بخشند.
- محتوا سازان ویدئویی و تدوین گران حرفه ای فیلم، به کمک سیستم هایی با gpu قوی، کیفیت و سرعت کار خود را بالاتر می برند.
- با اجاره جی پی یو gpu حرفه ای، پردازش دقیق تر و سریعتر برنامه های تشخیص تصویر و چهره و پردازش الگوریتم های شبکه عصبی در هوش مصنوعی، با کمترین هزینه و به سادگی امکان پذیر خواهد شد.
- افراد فعال در زمینه ماینینگ و ارزهای دیجیتال با اجاره جی پی یو gpu پرقدرت، ارز بیشتری را استخراج کرده و با صرف هزینه اندک، به سود کلانی دست پیدا خواهند کرد.
با اجاره جی پی یو gpu، پرقدرت تر وارد صحنه شوید